Epson SureColor SC-T3100 og T5100

Epson udvider sin serie af storformatprintere med den nye T-serie af trådløse printere, som kan opfylde flere typer tekniske brugeres behov

SureColor T3100 og T5100 er hurtige, præcise, pålidelige og har et ultraslankt, kompakt design, der er velegnet til ingeniører og arkitekter

Epson har i dag annonceret to nye superhurtige og brugervenlige storformatprintere: SureColor T3100, som er en 24 tommer desktopprinter, og SureColor T5100, som er en 36 tommer printer, der kan stå på gulvet. Epson lancerer T-serien af produkter til markedet for CAD-printere til lav og mellemhøj pris, og disse trådløse printere har et nyt smidigt og kompakt design samt den pålidelige ydeevne fra udskrivning med Epsons tekniske løsninger.

Uanset om du udskriver diagrammer, planer, skilte eller plakater til klasseværelset, så vil SureColor T3100 og SureColor T5100 være nyttige for eksperter i en lang række brancher, deriblandt arkitektur, teknik, CAD, GIS, uddannelse, virksomheder samt brugere med hjemmekontorer eller små virksomheder. Den unikke mulighed for automatisk skift giver printerne mulighed for at skifte mellem papirrulle i storformat og A3-/A4-papir, uden at brugerne behøver at røre printeren. Dette er perfekt til små virksomheder, der har brug for printere til flere formål på et arbejdsområde med begrænset plads.

"SureColor T3100 og T5100 er designet specifikt til innovatorer - ingeniører, designere og arkitekter - med behov for en kompakt printer, der passer fint til deres arbejdsområde", udtaler Marco van Niekerk, som er Senior Product Manager i Professional Imaging for Epson Europe. "De nye printere er baseret på Epsons seneste teknologi, der giver den bedst mulige printerydeevne, og de gør brugerne i stand til at udskrive nøjagtige og imponerende dokumenter trådløst via tablets og smartphones næsten overalt."

Disse nye printere benytter Epsons PrecisionCore MicroTFP-printhovedteknologi og dyseverifikationsteknologi til at registrere og justere dysernes tilstand automatisk, og desuden har de høje udskrivningshastigheder og kan udskrive nøjagtigt i A0-/E-størrelse på 31 sekunder med præcise detaljer og pålidelighed på virksomhedsniveau. De har indbyggede muligheder til oprettelse af trådløs forbindelse og Wi-Fi Direct-forbindelse, så arkitekter og designere let kan udskrive fra tablets og smartphones eller bruge den nye LCD-berøringsfarveskærm på 4,3" med en overskuelig menu, der er let at navigere rundt i. Fremtidens pigmentbaserede UltraChrome XD2-blæk med høj kapacitet giver holdbare arkivudskrifter med fantastiske farver og flotte linjer på næsten alle typer papir.Mere om SureColor T-serien af printere

24 tommer SureColor T3100 desktopprinteren og 36 tommer SureColor T5100-printeren, som kan stå på gulvet, har en lang række funktioner, der hjælper professionelle med at blive mere produktive, deriblandt:  

  • Høje udskrivningshastigheder – SC-T3100 og T5100 udskriver præcist i størrelse A1/D på hhv. 34 og 31 sekunder.
  • Let at betjene – En stor, brugervenlig 4,3" LCD-farveberøringsskærm, der gør det let at udskrive.
  • Kompakt, strømlinet design – Ultralille størrelse og smart, minimalistisk design, der gør arbejdsområdet endnu mere overskueligt.
  • Mindre behov for udskiftning af blækpatroner – Patroner med høj kapacitet op til 50 ml farve og 80 ml sort.
  • Udskriv næsten overalt på kontoret – Indbyggede muligheder for trådløs forbindelse og Wi-Fi-Direct-forbindelse gør det let at udskrive fra tablets, smartphones og meget mere.
  • Fantastisk ydeevne – PrecisionCore MicroTFP-printhovedet har nøjagtig dråbekontrol, der giver fantastisk tydelighed og pålidelighed på virksomhedsniveau takket være dyseverifikationsteknologi.
  • Holdbare, levende udskrifter – Fremtidens pigmentbaserede UltraChrome XD2-blæk til arkivudskrifter giver fantastiske farver og flotte linjer.
  • Alsidig mediehåndtering – Har plads til ruller på op til 24 og 36 tommer samt ark op til 11 x 17 tommer takket være den automatiske arkføder med automatisk skift og afskårne ark på op til A1 (24") og A0 (36").
  • Nøjagtige, skarpe detaljer – Udskriv diagrammer, planer, plakater og meget mere på op til 2.400 dpi.
  • Nem opsætning – Kom i gang med det samme.

SureColor T3100 og T5100 er i handlen fra september.

Kilde til Artikel fra Epson Newsroom: http://llk.dk/htauq9