FreeFlow® Variable Information Suite

Løsninger til personaliserede produkter med høj produktionshastighed uden begrænsninger.

Nøglen til en markedsføringskampagnes succes er evnen til at fange de potentielle kunders opmærksomhed. Og dér er den bedste metode personliggørelse. Med FreeFlow Variable Information Suite med variable dataredskaber kan du personliggøre kommunikationen hurtigt, omkostningseffektivt og automatisk.

De vigtigste funktioner

  • VI Design Express, et Adobe® InDesign® plug-in, bruges til at generere variable dataapplikationer, der drives af afgrænsede eller XML- og salgsfremmende data. Applikationerne kan blandt andet omfatte variabel tekst, billeder og lag, datadrevet præsentationsgrafik, stregkoder, formularer til data og hentning af underskrifter fra slutbrugere og stærk betinget logik.
  • VI Design Pro er et avanceret program, som gør jeres medarbejdere endnu mere produktive, fordi de kan designe raffinerede produkter på kompleks basis af variable data, som f.eks. transaktionsdokumenter (fakturaer, kontoudtog, policer)
  • VI Compose er et robust værktøj på din printer, der konstruerer dine opgaver med den bedst mulige effektivitet, så din printproduktion hurtigt kommer i gang. VI Compose bruger dynamisk dokumentsammensætning og fletter data og ressourcer ved RIP’en og eliminerer behovet for tidskrævende indlejret sammensætning. VI Compose understøtter FreeFlow® Print Server-baserede controllere, FreeFlow Print Server APPE RIPs og eksterne EFI Fiery controllere.
  • VI eCompose er et skalerbart system, der sømløst kan sammensætte PDF-filer fra de samme data som dem, du sender til udskrivning. VI eCompose støtter interaktive PDF-funktioner, webjobanmodninger til brug i SaaS-miljøer og Adobe jobsikkerhedsmulighederne. Det skaber master- og valgfri underordnede PDF-filer og er et stærkt afsendelsesmodul, der kan flytte jobs til næste trin i din arbejdsproces (CRM, arkivering, osv.). De PDF-filer, der genereres af VI eCompose, kan også udskrives til en Xerox PS eller APPE RIP.
  • Komponenterne i VI-programsuiten giver adgang til Xerox specialprintbehandling af tekst med nemme og prisbillige metoder til at føje unikke indholdselementer til jeres dokumenter

 


I vore dages konkurrenceprægede forretningsverden benytter virksomhederne i stigende grad personlig kommunikation, der leverer et unikt budskab, der er relevant for den enkelte modtager, for derved at øge kundeloyaliteten og udvide kundebasen. Uden de rette redskaber er det tidskrævende og dyr opgave. 

De største udfordringer

  • Kunderne har specifikke krav til kvalitet, ekspeditionstid og pris
  • Dokumentdesign, filforberedelse, sammensætning og output tager tid
  • Faste sammensætningsservere er dyre
  • Der er brug for en række output-formater: print, PDF, elektronisk osv.