Ny maskine fra Xerox på vej!

Udvidelsen af den metalliske palette, giver lyse muligheder

Af Mary Roddy, oprindeligt udgivet på Xerox Digital Hotspot blog

 

Vidste du, at et af printens bedste forretningsmuligheder i dag er med digitale udskrivningsforbedringer, der går ud over traditionelle CMYK, som belægninger, metallics, hvidblæk, spotfarver og forstærkere? Mens 30 procent af nutidens farvesider til reklameudskrivningsprogrammer får mindst en forbedring, produceres kun en halv procent af en digital presse eller ved hjælp af en digital proces.

Men det er alt ved at ændre. Keypoint Intelligence-InfoTrends projekter, at digital print enhancement volumen vil vokse med en 27 procent årlig sammensatte vækstrate gennem 2020, der giver print operationer med nye virksomheder, der lover både vækst og profit. Marginer spænder så højt som 50 til 400 procent, og printkøbere rapporterer, at de er villige til at betale præmier på 24 til 89 procent.

Kald dette til en "massiv mulighed", rapporterede Keypoint Intelligence-InfoTrends mere end halvdelen af ​​de underskrevne udbydere, der blev undersøgt, at de planlægger at drage fuld fordel i 2018 ved at erhverve en form for digital print enhancement device.

 

Den nye metalliske vifte:

Metallisk er en særlig interessant mulighed for digital printforbedring, fordi de seneste udviklinger har udvidet omfanget af omkostninger, kvalitet, turnaround og variable udskrivningsmuligheder, som printerudbydere kan tilbyde. Der findes tre grundlæggende metoder:

  • Digital CMYK tilbyder den laveste omkostningsoption, med hurtige turnarounds og variable udskrivningsmuligheder ved hjælp af en CMYK-blanding til at repræsentere den metalliske farve, men uden glimmer og glans.
  • Traditionel folie stempling leverer den mest glansfulde glans print giver og industriens top flop indekset - en måling af refleksivitet, der muliggør gnistre og skinne. Denne metode er dog den dyreste metalliske løsning, tillader ikke variabel udskrivning og kræver længere ledetider for sine tidskrævende, arbejdskrævende processer.
  • Digitale metalliske tørblæk balanserer styrken af ​​traditionelle og digitale metoder til at levere, hvad mange synes at være den bedste værdi. Disse nyligt udviklede blæk indeholder flade af metal for at give fremragende billedkvalitet med et ægte metallisk udseende. Derudover tilbyder de overkommelige omkostninger og fordelene ved digital udskrivning, herunder hurtige drejninger, lave omkostninger korte kørsler og udskrivning af variabel information.

Læs den originale udgave af artiklen her.