Xerox

Xerox Supplies Recycling Program


Xerox Green World Alliance

Xerox deltager og imødekommer kravene fastsat i forskellige miljøvenlige og genbrugsprogrammer. Xerox Green World Alliance er et genbrugsprogram, som minimerer vore printeres påvirkning på miljø og klima, og giver forskellige muligheder for genbrug af tomme patroner og brugte komponenter.

For dig som har et stort forbrug af forbrugsstoffer – for eksempel trykkerier eller virksomheder med mange printere og multifunktionsmaskiner - anbefaler vi vores ECO-BOX program.

Vore miljøprogrammer har genbrugt tonsvis af brugte forbrugsstoffer og materiale. Vi er førende indenfor alternativ anvendelse af opbrugte forbrugsstoffer, inkl. kopi-/printmoduler, beholdere til brugt toner, plastik og metal og omformet affald til energi.

Bliv en del af Xerox's Green World Alliance, klik her.

 

Xerox EcoBox - Genbrug af forbrugsstoffer

Xerox EcoBox-ordningen til genbrug af forbrugsstoffer er et godt valg hvis du har:

  • Højt forbrug af toner patroner.
  • Store enheder fra produktionsmaskiner.
  • Brug for jævnlig afhentning af brugte enheder.
Sådan virker det:
  1. Xerox opstiller en EcoBox til opsamling af brugte Xerox forbrugsstoffer.
  2. Når EcoBoxen er fyldt, bestiller du en afhentning via internettet. Du skal ligeledes bestille nye EcoBoxe via internettet
  3. Kører de fyldte EcoBoxe til vores genbrugscenter i Venray, Holland

Xerox EcoBox fås i to størrelser:
Stor: (1200 x 1000 x 1100 mm)
Lille: (590 x 380 x 700 mm) med en max. kapacitet på 25 kg.

Bestil EcoBox (lille kasse) klik her.
Bestil EcoPallet (stor kasse) klik her.

Læs mere her.

Baggrund

Xerox har forpligtet sig til at have ansvarlige og miljøvenlige forretningsprincipper. Vores genbrugsprogrammer for forbrugsstoffer har sparet naturen for mange tons affald. Vi er branche ledende indenfor genbrug af brugte forbrugsstoffer, inklusiv genanvendelse af brugte toner patroner, genbrug af overskudstoner, plastik og metaller og at omforme affald til energi. Xerox Danmark er ISO14001 certificeret.

For alle kunder med et mindre behov for returnering af brugte enheder, anbefaler vi vores Green World Alliance retur program.