Epson SureColor SC-T5200 serien

SureColor SC-T5200 MFP HDD

En højeffektiv multifunktionsprinter med integreret 36" scanner. Kombinerer ydeevne, kvalitet og pris, så du både sparer tid og penge

SureColor SC-T5200 MFP giver optimal ydelse i grafiske arbejdsmiljøer og travle CAD- og GIS-produktionsmiljøer. Den integrerede 36" scanner, blækpatronerne med stor kapacitet og den høje udskrivningshastighed opfylder branchens krav til maksimal produktivitet og fleksibilitet. Epsons PrecisionCore TFP printhoveder skal ikke udskiftes, og samtidig giver de ydelse og værdi på højt niveau og en fleksibel medieunderstøttelse.

Ideel til grafiske opgaver, CAD og GIS

SureColor SC-T5200 MFP tilhører SureColor SC-T-serien med højhastighedsprintere i 4-farve og storformat. Printerne er udviklet til at kunne levere en lang række forskellige udskriftsopgaver med displaygrafik i høj kvalitet, CAD- og GIS-opgaver inden for design, kommerciel udskrivning, kopibutikker, arkitektur-, bygge- og ingeniørbranchen samt inden for detail- og uddannelsesmiljøer.

Højeffektiv

For at opnå maksimal produktivitet er den udstyret med blækpatroner med stor kapacitet og højhastighedsscanning og -udskrivning. Den alsidige, integrerede 36" scanner giver dig mulighed for at digitalisere storformatkopier (fra kalkerpapir til 1,3 mm karton) og scanne til fil, scanne til e-mail eller scanne for at dele med andre SC-T-printere.

Hurtig

Den er forsynet med 1 GB RAM, hvilket sikrer ultrahurtig billedbehandling. Som ekstraudstyr fås en 320 GB harddisk til jobcaching og jobgenbrug. Som ekstraudstyr fås PostScript-understøttelse med dobbelte 1,6 GHz CPU'er, der gør det muligt at udskrive store filer med mange data hurtigt og direkte fra førende design- og CAD-programmer.

Udskrifter i højkvalitet

Kombinationen af Epsons PrecisionCore TFP printhoveder og UltraChrome XD pigmentbaseret blæk sikrer branchens bedste udskriftskvalitet samt en præcis og ensartet ydeevne. UltraChrome XD pigmentbaseret blæk er udtværingsfri og vandfast og giver dybe sorte toner og skarpe, tætte linjer, som er ideelle til teknisk grafik, og de strålende farver, der er nødvendige til udskrifter og plakater i høj kvalitet, gengives perfekt på coatede og ikke-coatede medier - også karton op til 1,5 mm tykkelse.

 

SureColor SC-T5200D

En højeffektiv 36-tommer printer med dobbelte papirruller. Kombinerer ydeevne, kvalitet og pris, så du både sparer tid og penge

SureColor SC-T5200D giver optimal ydelse i grafiske arbejdsmiljøer og travle CAD- og GIS-produktionsmiljøer. De dobbelte papirruller og høj udskrivningshastighed opfylder branchens krav til maksimal produktivitet og fleksibilitet. Epsons PrecisionCore TFP printhoveder skal ikke udskiftes, og sammen med UltraChrome XD-blæk giver de ydelse og værdi på højt niveau og en fleksibel medieunderstøttelse.

Ideel til grafiske opgaver, CAD og GIS

SureColor SC-T5200D tilhører SureColor SC-T-serien med højhastighedsprintere i 4-farve og storformat. Printerne er udviklet til at kunne levere en lang række forskellige udskriftsopgaver med displaygrafik i høj kvalitet, CAD- og GIS-opgaver inden for design, kommerciel udskrivning, kopibutikker, arkitektur-, bygge- og ingeniørbranchen samt inden for detail- og uddannelsesmiljøer.

Højeffektiv

For at opnå en optimal produktivitet og fleksibilitet er SC-T5200D udstyret med dobbelte ruller med automatisk papirindføring og automatisk skift mellem medier samt udskrivning i høj hastighed — udskrivning af en A1-udskrift tager kun 28 sekunder.

Hurtig

SureColor SC-T7200D er forsynet med 1 GB RAM, hvilket sikrer ultrahurtig billedbehandling. Som ekstraudstyr fås en 320 GB harddisk til jobcaching og jobgenbrug. Som ekstraudstyr fås PostScript-understøttelse med dobbelte 1,6 GHz CPU'er, der gør det muligt at udskrive store filer med mange data, hurtigt og direkte fra førende design- og CAD-programmer

Udskrifter i højkvalitet

Kombinationen af Epsons PrecisionCore TFP printhoveder og UltraChrome XD pigmentbaserede blæk sikrer branchens bedste udskriftskvalitet samt en præcis og ensartet ydeevne. UltraChrome XD pigmentbaseret blæk er udtværingsfri og vandfast og giver dybe sorte toner og skarpe, tætte linjer, som er ideelle til teknisk grafik, og de strålende farver, der er nødvendige til udskrifter og plakater i høj kvalitet, gengives perfekt på coatede og ikke-coatede medier — også karton op til 1,5 mm tykkelse.