Ny generation

Forøg dine muligheder. Skab vækst i din virksomhed!


Du kan nu få den samme kapacitet med Lexmark's nye generation af printere og MFP'ere til skrivebordet som du ville få med større gulvmodeller.

Nye produkter til store virksomheder

Vis produkter, klik her.

Den pålidelighed, du forventer, den produktivitet, du behøver , den sikkerhed, du kræver.

 

Pålidelighed:

Med robuste kabinetter og komponenter med lang levetid tilbyder disse produkter pålidelighed, holdbarhed og driftskapaciteter, der minimer spild, øger levetiden og gør service og support til en leg.

 

Produktivitet:

e-Task, Lexmark's prisvindende, tablet-agtige brugergrænseflade er hjertet i kraftulde, tidsbesparende løsninger*, der optimerer produktiviteten, tilgængeligheden, energibesparelserne og brugeroplevelsen. Innovative tidslutningsmuligheler åbner op for nye muligheder for integration med netværk, mobile brugere og cloudlagring - så produktiviteten øges. 
*Tilgængelig på visse modeller

 

Sikkerhed:

Lexmark bevarer et vedholdende, omend rolig fokus på sikkerhed. Vi arbejder i baggrunden med at styrke vores enheder og software, opnå tredjeparts-certificeringer og skabe relationer med kunder for at optimere og supplere deres fremgangsmåder for den samlede sikkerhed. Det er en velkendt, årtier lang tilgang uden blændværk, der hjælper med at holde kundernes udskrivnings-miljøer sikre.