Xerox printsikkerhed

Avanceret printer- og datasikkerhed


Overstiger branchens standarder for sikkerhedsfunktioner og teknologier

Sikkerhed har højeste prioritet hos os, og vi ved, at det også gælder for din virksomhed. Det er grunden til, at hver Xerox® ConnectKey® Technology-aktiveret enhed er udstyret med vores holistiske firepunktstilgang til sikkerhed, som sørger for omfattende, udtømmende beskyttelse for alle systemkomponenter og alle sårbare punkter.

Sikkerhedsfunktioner

1. Beskyttelse mod indtrængen

Et omfattende udvalg af kapaciteter forhindrer ondsindede angreb, spredning af malware og misbrug af uautoriseret adgang til printeren. Enten der er tale om overførte data eller direkte på MFP'en, er alle adgangspunkter beskyttede.

2. Enhedsdetektion

En omfattende firmware-verificeringstest, som enten ved opstart* eller når den er aktiveret af autoriserede brugere, kommer med advarsler, hvis skadelige ændringer på printeren er blevet opdaget. McAfee® hvidlistningsteknologi** overvåger konstant for at forhindre automatisk malware i at køre. Integration med Cisco® Identity Services Engine (ISE) auto-detekterer Xerox®enheder på netværket og klassificerer dem som printere til implementering og overholdelse af sikkerhedspolitikken.

*VersaLink enheder
**AltaLink og iSeries

3. Databeskyttelse

Disse kapaciteter forhindrer tilsigtet eller utilsigtet overførsel af vigtige data til uautoriserede parter. Dokumenter frigives ikke, før den rette bruger er ved enheden, og scannet information beskyttes mod uautoriserede brugere.

4. Eksterne partnerskaber

ConnectKey Technology yder ekstra sikkerhedsstandarder gennem vores partnerskaber med McAfee®* and Cisco®. Vi måler vores præstationer i forhold til internationale standarder med certificeringer som Common Criteria og FIPS 140-2 og sikrer dermed, at vores enheder ikke udgør en risiko selv i de mest sikre miljøer.

Kilde: Xerox Danmark, ConnectKey Technology