Epson WorkForce Pro WF-C869

Superhøjtydende udskrivning

Spar energi og reducer spild med denne pålidelige 4-i-1-multifunktionsprinter med forudsigelige udskrivningsomkostninger og minimal brugerindgriben.
 • Udskriv, scan, fax og kopiér
 • Lavt energiforbrug
 • Reducerer nedetid og er brugervenlig
Udskriv 84.000 sider1 uden skift af forbrugsstoffer med denne EKSEMPLARISKE erhvervsprinter ved hjælp af Epsons superhøjtydende, udskiftelige blækpakkesystem (RIPS). Gør indgriben for nedetid mindre og reducer din påvirkning af miljøet med en energibesparelse på op til 95 %1 og 99 procent mindre affald1. Den anvender også PrecisionCore-teknologi, kendt for sin hastighed, kvalitet, pålidelighed og effektivitet.
 

Udskriv 84.000 sider uden afbrydelser:
Takket være superhøjtydende blækforsyningsenheder kan du udskrive op til 84.000 sider uden at udskifte blæk1. Det giver op til 4,5 gange flere udskrifter end farvelaserprintere og kopimaskiner2. Det reducerer vedligeholdelsestiden med op til 98 %2 , da der skal udskiftes blæk meget få gange og med lange mellemrum.

Det bedste valg:
Den bruger Epsons mest avancerede printhoved - PrecisionCore - udviklet til virksomheder. Men ikke nok med det. Sammenlignet med konkurrerende farvelaserprintere bruger denne printer op til 95 % mindre strøm2 takket være det faktum, at den ikke anvender varmeteknologi. Der er ingen virkelig konkurrence. Den slår også laserprintere og kopimaskiner med op til 99 % mindre spild, og den er op til 23 % mere støjsvag end laserprintere og laserkopimaskiner2.

Bliv mere produktiv:
Dens udskrivning af første side er op til tre en halv gange hurtigere end konkurrerende produkter2. Ventetider og afstanden for at hente udskriftsjob minimeres også, da det er en arbejdsgruppeprinter.

Fremstillet til virksomheder:
Tag styringen med et sortiment af software og værktøjer, der har sikre udskriftsindstillinger, giver mulighed for effektiv scanning og hjælper med til at administrere enheder eksternt. NFC og trådløs tilslutning understøtter også udskrivning fra mobile enheder. Med det smartphone-inspirerede brugerinterface og touchskærmen er printeren desuden intuitiv at betjene. Epson Open Platform og vores arbejde med ISV'er udgør nogle ekstra løsninger, som f.eks. PaperCut-administrationssoftware til udskrivning. Printeren er designet til travle miljøer, hvorfor dens papirbakke og andre funktioner er konstruerede til at være robuste og holdbare.

  

Nøglefunktioner

 • Reducer nedetid:
  Udskriv op til 84.000 sider uden at udskifte blækken1
 • Miljøvenlig:
  Bruger op til 95 % mindre strøm end konkurrerende farvelaserprintere2.
 • Spar tid:
  Automatisk, tosidet udskrivning, scanning, kopiering og faxning
 • Fremstillet til virksomheder:
  Ekstra funktionalitet med softwareværktøjer som Epson Open Platform
 • PrecisionCore-teknologi:
  Epsons mest avancerede printhovedteknologi

 

           

 

1. Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield. Startsættet af blæk indeholder kun tilstrækkelig blæk til at komme i gang med printeren. Der skal købes eller leveres nye blækpatroner for at opnå normal drift. 2. Du kan finde flere oplysninger på www.epson.dk/inkjetsaving.

Ønsker du mere information omkring printeren, så kan du hente den danske brochure her.

Epson Miljøgenavendelsen

Epson's Cartridge Collection & Recycling Programme