Xerox

Ønsker du en stærk partner i din virksomhed?

HansenPrint ApS er autoriseret Xerox forhandler af alle multifunktionsprinter og almindelige printer, og har været det siden 2016.

​Vi kan tilbyde printere i alle former for kombinationer til de små virksomheder som ikke udnytter hele printvolumen, og til de helt store virksomheder som udnytter alle kombinationer og bruger printvolumen helt.

Kan den almindelig kontormaskine ikke klare netop din opgave, så kan vi også tilbyde grafiskeløsninger indenfor Xerox, klik her for at se mere.

Fandt du ikke lige det produkt som du søger her på siden, så kan du via dette link komme ind på Xerox produktoversigt.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til produkter/priser, samt hvis du blot ønsker rådgivning for hvilken maskine som passer Jeres virksomhed bedst.

VersaLink

Printer og mulitifunktionsmaskiner af serien, VersaLink, er sådan designet at de ikke kræver ret meget plads og at de er billige i indkøb.

VersaLink er helt ideel til mindre og decentrale arbejdsgrupper/virksomheder, hvor printvolumen er lav og hvor der ikke kræves IT-support.

 

AltaLink

MFP'er i serien, AltaLink, tilbydes der en stor ydeevne som er ideel til større arbejdsgrupper eller centraliseret brug.

Der skal være mange funktioner, fx. avancerede papirhåndtering, efterbehandling (hæfte, false, hulning osv.) og hvor en høj printvolume er påkrævet.

Xerox Danmark

Se hele Xerox sortiment her

A4 | Kontorprinter | Laser

Nyeste model

Xerox VersaLink C500 & C505

A4/A3 | Multifunktionsprinter | Laser